O nama

O nama

Naš tim

Naš tim čine stručnjaci u području marketinga, informatičkih znanosti i lingvistike (prevoditelji). 4YOU365 ukupno imaju 10 suradnika koji su direktno zaposleni.

Cilj naših djelatnika i suradnika je maksimalno pojednostaviti gostima pronalazak odgovarajućeg smještaja u Hrvatskoj i spojiti gosta direktno sa iznajmljivačem. Također nam je vrlo bitno da naši iznajmljivači budu također zadovoljni uslugom koju im pružamo, a da bi to ostvarili svakodnevno radimo na poboljšanju kvalitete usluge kroz prijedloge i sugestije koje nam iznesu, a i uvijek smo im na raspolaganju, bilo da nas kontaktiraju mailom ili telefonom. Dodatno nastojimo upoznavati naše iznajmljivače o novostima vezanim uz zakone, koji se svakodnevno mjenjaju, te im pomoći da rade u skladu sa istima.
Smatramo da je najbitnije osluškivati tržište, prilagoditi se našim gostima i našim iznajmljivačima, a sve u svrhu promocije Hrvatskog turizma u zemlji i inozemstvu.

Dragi naši gosti i iznajmljivači, pišite nam jer svaka sugestija i kometar su dobro došli i nastojati ćemo se maksimalno potruditi da u dogledno vrijeme implementiramo ono što tražite. Zahvaljujemo vam se što koristite naše stranice za rezervaciju smještaja u Hrvatskoj i za promociju svojih smještajnih kapaciteta!

Naziv i sjedište tvrtke:
With Words j.d.o.o

Ul. Dubrovaćka 61

21000 Split
Hrvatska
OIB:17402882080
PBZ ŽR: HR7923400091110696143
UA-106121222-1