Ponuda

Ponuda

Oglašavanje apartmana ili smještaja nikad nije bilo jednostavnije i povoljnije. Nudimo Vam oglašavanje smještaja bez provizije, te izravni kontakt s gostima koji upite i rezervacije šalju na Vašu email adresu putem kontakt obrasca koji se nalazi unutar svakog oglasa. Oglase prezentiramo na više jezika na sljedećoj stranici.
www.4you365.com

visit-croatia365.com

Povezana slika

Naša domena dovoljno govori da se radi o cjelogodišnjem turizmu.
Portal također reklamiramo putem raznih medija jer je naš primarni zadatak – dovesti potencijalne goste do Vaše ponude. Portal  www.4you365.com        visit-croatia365.com uglavnom posjećuju gosti iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije,Sjeverne europe,Rusije Hrvatske i ostalih, većinom europskih zemalja. U slučaju jezične barijere u sučelju dobivate i automatski prijevod.

 

Jamstvo na oglašavanje na našim portalima

Jamčimo Vam da ćete u godinu dana imati najmanje 1000 pregleda oglasa i najmanje 20 upita i minimalno  jednu rezervaciju Ukoliko ne uspijemo u ostvarenju tog cilja, sljedeću godinu prezentirati ćemo Vaš smještaj besplatno. Jamstvo vrijedi za sve nove privatne iznajmljivače koji postave oglas. Samim time, godišnja prezentacija preko našeg portala omogućava Vam povrat na investiciju već nakon prve rezervacije.

 

 

Što sve uključuje oglašavanje apartmana ili smještaja?

 

 • Svi novi objekti bit će objavljeni u rubrici „Novi oglasi“
 • Vašu ćemo ponudu objaviti na Facebook-u
 • osigurali smo marketinški budžet za svaku regiju, mjesto,svaki oglas,otok i vrstu smještaja
 • isporučit ćemo Vam različite statistike (npr. broj posjetitelja Vašeg oglasa i broj upita)
 • podatke oglasa možete samostalno ažurirati i aktualizirati u bilo koje vrijeme
 • mogućnost detaljnog opisa Vašeg objekta (kuća, villa, hotel, hostel, autokamp, bungalov) na 11 jezika
 • mogućnost detaljnog opisa Vaših smještajnih jedinica (soba, apartman)
 • 5-7 slika mjesta
 • do 8 smještajnih jedinica po objektu
 • do 10 slika po objektu u velikom formatu
 • do 80 slike za Vaše apartmane (maksimalno 8 apartmana i maksimalno 10 slika po apartmanu) u velikom formatu
 • kalendar popunjenosti
 • postavljanje cijena po različitim periodima
 • mogućnost postavljanja karte/mape za lakšu navigaciju i pronalaženje mjesta/objekta
 • mogućnost preporuke Vašeg objekta na društvenim i bookmark stranicama (Twitter, Facebook, Digg, Delicious)
 • prikaz Vašeg oglasa u PDF-formatu
 • i još mnoge prednosti koje ćete imati priliku upoznati tijekom prezentacije Vašeg smještaja.

U slučaju dodatnih pitanja ili posebnih želja vezanih za oglašavanje stojimo Vam na raspolaganju – pošaljite Vaše zamisli i želje putem email-a na info@4you365.com

1. Registracija (Registracija za iznajmljivače)

Prilikom registracije unesimo potrebne podatke. Email-om ćemo Vam poslati pristupni link putem kojeg ćete potvrditi točnost Vaših podataka i nakon čega ćete dobiti pristup portalu.

2. Prijava i postavljanje oglasa

Nakon uspješne registracije prijavite se s Vašim korisničkim imenom i lozinkom koje ste prethodno sami odabrali (gornji desni kut – Prijava). Izraditi oglas s podacima i slikama na portalu uz pomoć upitnika i ne brinite, sve je vrlo jednostavno i na hrvatskom jeziku.
Preporučujemo da prvo popunite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*) unutar svake smještajne jedinice i snimite podatke i nakon toga dodate slike i ostale podatke Vašem oglasu.

3. Uplata za prezentaciju Vašeg oglasa

Sve informacije o cijenama i trenutnim promocijama možete pronaći u rubrici cijene. Cjenik oglašavanja Nakon što uspješno postavite oglas dobit ćete ponudu i detaljne informacije o uplati. Tek nakon što vidite kako će Vaš oglas izgledati na portalu i kada emailom primite našu ponudu imate mogućnost donošenja odluke o suradnji. Registracija i postavljanje oglasa ne obvezuju Vas na uplatu – slobodno se registrirajte i postavite svoj oglas!

4. Objava oglasa

Nakon što Vi postavite oglas i izvršite uplatu mi ćemo nakon kontrole objaviti oglas na portalu.

   5.Kalendar

Kalendar možete sami ažurirati ako to ne znate ili ne možete možete nama poslati zauzete termine  sa korisničkim imenom i lozinkom i mi ćemo to odraditi za Vas u roku 24 sata.Bitno je da specificirate o kojem apartmanu se radi te točan datum dolaska i odlaska.

UA-106121222-1